maanantai 14. toukokuuta 2012

Nora Roberts: Kotisatama

"Koti merkitsee eri asioita eri ihmisille. Toisille se on ankara haaste, toisille mieluisia muistikuvia herättävä lapsuuden onnela. Joillekin se on molempia yhtä aikaa.

Adoptoidessaan kolme poikaansa Ray ja Stella Quinn avasivat kotinsa ovat hylätyille lapsille ja tarjosivat heille paikan, jonne juurtua. Nyt Philip on menestyvä mainosmies, joka viihtyy kotikaupungissaan Baltimoressa. Museot, kahvilat ja ravintolat ovat tämän sinkkuhurmurin mieleen. Hän solahtaa helposti ihmispaljouteen ja nauttii kaupungin vilinästä. Kukaan ei arvaa, että hän oli kerran nuorisorikollinen.

Philip on antanut lupauksen rakstamalleen adoptioisälle tämän kuolinvuoteella: hän uhraa osan ajastaan lapsuudenkodille St. Chrisin rannikkokaupungissa ja pitää sen kunnossa. Lupaus tarkoittaa, että hän pitää huolta osaltaan kymmenvuotiaasta Sethistä, perheen uudesta tulokkaasta, jolla on Ray Quinnin silmät... Ja se tarkoittaa myös, että hänen on kannettava kortensa kekoon veljesten perustamassa veneveistämössä, jonka kuvioita hämmentää salaperäinen tohtori Sybill Griffin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti