maanantai 14. toukokuuta 2012

Nora Roberts: Aaltojen armoilla

"Cameron Quinn on viettänyt vauhdikasta elämää jätettyään taakseen Marylandin itärannikon rauhallisen yhteisön, jossa hänen adoptiovanhempansa Ray ja Stella kasvattivat hänet ja hänen veljensä. Cam on juuri voittanut kilpaveneilyn maailmanmestaruuskisat ja kuluttaa surutta rahojan samppanjaan, kasinoihin ja kauniisiin naisiin. Onni suorastaan virnistelee Camille.

Cmeronin elämä muuttuu yhdessä yössä, kun tieto isän sairaudesta yllättää hänet kesken kiihkeää kohtaamista Monte Carlon luksushotellissa. Cameron jättää yön lupaukset sikseen ja kiiruhta pikimmiten isänsä luokse. Kuolinvuoteellaan isä vannottaa Camia pitämään huolta säikkysilmäisestä Sethistä, pikkupojasta, joka on kaikille arvoitus. Rakkaudesta isäänsä kohtaan veljekset lupavat huolehtia pojasta.

Cameronin holtiton elämä saa jäädä, ja hänen on opeteltava jakamaan erki veljiensä kanssa, kokkaamaan, siivoamaan ja kasvattamaan kuritonta pikkupoikaa. Kaiken lisäksi Cameron joutuu tekemisiin erään seksikkään sosiaalityöntekijän kanssa, joka on vakaasti päättänyt, että Sethin on saatava paras mahdollinen koti."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti