keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Nora Roberts: O´Hurleyn sisarukset

Nora Robertsin neliosainen sarja


Totuudella on hintansa

"Kuuluisan kilpa-autoilijan leski Abby O´Hurley Rockwell on välttänyt julkisuutta suojellakseen lapsiaan kylmältä totuudelta, mutta sen salaaminen komealta ja kyyniseltä elämäkertakirjailijalta ei ole helppoa. Saako Dylan Crosby selville Abbyn elämän - ja sydämen - syvimmät salaisuudet?"


Rakkautta Manhattanilla

"Vaikka Maddy O´Hurleyn nimi välkkyi neonvaloissa, hän ei perustanut tähteyden ulkoisista merkeistä. Tärkeää oli vain saada tanssia - ja niin hän myös teko, Brodwaylla, missä tanssijoiden hiestä muovattiin sykähdyttäviä elämyksiä katsojien riemuksi.

Uuden Brodway-musikaalin rahoittajana Reed Valentinen ainoa intohimo oli perheyrityksen ja isän perinnön jatkaminen - valta ja varakkuus. Mutta Maddy vaistosi reedin pinnan alla kytevät suuren hellyyden - siitäkin huolimatta, että mies suhtautui rakkauteen kuin kirosanaan. Maddy ei suotta ollut syntynyt yhdeksi O´Hurleyn kolmosista. Jos hän valjastaisi kaiken kärsivällisyytensä ja sisäisen voimansa käyttöönsä, hän voisi saada Reedin sydämen ikijään vähitellen sulamaan..."



Unelmarooli

"Chantel O´Hurleystä on tullut tähti lahjakkuutensa, henkeäsalpaavan kauneutensa ja murtumattoman tahtonsa ansiosta. Nyt hän tarvitsee ensimmäistä kertaa elämässään toisen ihmisen apua ja suojelua, eikä pidä tilanteesta yhtään.

Chantelin turvaksi palkattava turva-alan ammattilainen Quinn Doran on kovapintainen ja sanoin kuvaamattoman raivostuttav mies. Quinn on myös häkellyttävän seksikäs ja uhkaa tuon tuostakin mrtaa Chantelin vuosien kovalla työllä rakentaman julkisivun.

Mitä Chantelille jää, jos hän antaa jonkun löytää hänen todellisen minänsä
ja sydämensä?"



Pitkä matka kotiin

"Seikkailun ja vaaran täyteinen elämä on jättänyt jälkensä Trace O´Hurleyyn, ja hän on valmis tekemään täyskäännöksen. Nyt hän aikoo toteuttaa unelmansa; Etelämeren saater, aurinko, palmut ja kauniit naiset väikkyivät jo hänen silmissään.

Mutta kun kaunis ja sisukas irlantilainen tiedenainen Gillian Fitzpatrick ilmestyy pyytämään hänen apuaan perheensä pelastamiseksi, Trace saa samalla tietämättään tilaisuuden pelastautua itse - ja selvittää välit lopullisesti oman menneisyytensä ja taakseen jättämänsä perheen kanssa."

Tulee luettua oman hyllyn kirjoja, koska olen nyt puoli viikkoa ollut kipeänä. Tai itse asiassa puoli kipeänä, koska kunnon tauti ei nouse päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti