keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nora Roberts: Aikamatkustamista

Aikojen yli:

"Miten kaukaa se mies tulikaan...
Liberty Stone valmistelee tohtorinväitöstään yksinäisessä vuoristomajassa, kun yön pimeydessä välähtää kirkas valo ja jokin paiskautuu maahan.

Liberty rientää onnettomuuspaikalle ja raahaa sieltä tajuttomana löytyneen miehen suojaan mökin lämpöön.

Lentokapteeni Caleb Hornblower ei ymmärrä mitään palattuaan tajuihinsa. Missä hän on ja kuka on tuolissa nukkuva nainen? Vähitellen Calben muisti alkaa palata ja arvoitukset ratketa. On kuin takentaisi palapeliä, hitasti pala palalta...

Kuvan kirkastuttua sitä on vain jokseenkin mahdotonta uskoa todeksi. Se, minkä Caleb nyt muistaa, muuttaa heidän elämänsä ainiaaksi.

Toinen maailma:

"Mies seisoi keskellä lattiaa ja katseli muotilehteä Sunny Stonen palatessa vuoristomökkiin, johon hän oli vetäytynyt tulevaisuuttaan miettimään. Tungettelija sanoi nimekseen Jacob Hornblower ja hän väitti olevansa Sunnyn lankomiehen veli.

Sunny ei tiennyt mitä ajatella, aj pengottuaan tulijan kassia hän oli varma, että kaikki ei ollut kohdallaan. Oliko mies pakomatkalla vai henkisesti tasapainoton?

Äkkiä puhjennut lumimyrsky eristi mökin ulkomaailmasta, ja pakotti toisiinsa vastahakoisesti suhtautuvan pariskunnan viettämään aikaansa yhdessä. Ja päivien mittaan alkoi totuus paljastua. niin uskomaton kuin se olikin..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti