perjantai 27. huhtikuuta 2012

Nora Roberts: Itsepäisiä naisia

Kyllä Jack keksii:

"Tuhattaitoinen Jacqueline "Jack" MacNamara iln opiskellutm, harrastanut ja kokeillut vaikka mitä, mutta hän kyllästyi äkkiä ja kaikki tuppasi jäämään kesken. Kun hänen liukaskielinen serkkunsa vuokrasi hänelle talon, hän "löysi itsensä" - hänestä tulisi kirjailija.

Arizonaan sijoittuvan villin lännen rakkauskertomus edistyikin vauhdilla. Jackl hahmotteli parhaillaan uima-altaassa kelluen kovapintaisen sankarinsa läpimiehekästä ulkonäköä, kun ihan samannäköinen sankari asteli altaan reunalle ja tivasi vähemmän ystävällisesi mitä hittoa Jacl teki hänen talossaan!

Siinä olivat hyvät neuvot kalliit, mutta onneksi Jackin mielikuvitus ja puhelahjat eivät jättäneet häntä nytkään pulaan!"



Arkkitehdin unelma:

"Keltainen suojakypärä, kuluneet farkut, turvasaappaat ja Arizonan helteessä kostunut T-paita - ne olivat tavallisin näky rakennustyömailla. Ja kuitenkin juuri tämä näkymä häikisi kertaheitolla Cody Johnsonin. Vau, mikä naine!

Abra Wilson antoi insinöörityölleen kaikkensa. Pian hänellä olisi oma firma. Suunnittelemansa hotellikompleksin rakentamista valvomaan tullut arkkitehti oli kieltämättä komea, herkästi hymyilevä ja rennon huoleton - siis naisten lemmikiksi luoti, mutta Abra ei Cody Johnsonin pauloihin lankeaisi. Hän oli läksynsä oppinut.

Eikä aikaakaan kun työmaan monet harmit ja vakava tapaturma vaativat Abran kaiken huomion. Jokin on pahasti vinossa... muuta mitä tai kuka oli kaiken takana?"



Suojaton:

"Jake Redman, puoliksi apassi ja sataprosenttisesti mies, selviytyi Arizonen kesyttömässä territoriossa vaivatta kuin kala vedessä. Hän kuulu sinne, toisin kuin maan itälaidala tullut herrasneiti Sarah Conway. Siitä huolimatta itsepäinen kaunotar päättää kotiutua Lone Bluffiin...

Jake ei erityisemmin ilahdu joutuessaan kyseisen kiehtovan, mutta viattoman sielun suojelusenkeliksi, ja vielä ankarammin häntä harmittaa todeta pitävänsä siitä. Ennen pirkää käy ilmi, että Sarahín hienostuneen ulkokuoren suojissa sykkii aidon uudisraivaajan sydän. Ja sen naisen Jake haluaa omakseen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti