keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Nora Roberts: Stanislaski

Kesytön Natasha

"Natasha Stanislaski on kaunis nainen.
Hän kerää miesten katseet, muttä hänen kesytön temperamenttinsä pitää miehet loitolla...

Kun uskomattoman komea Spence Kimball astelee Natashan omistamaan lelukauppaan ja alkaa flirttailla Natashan kanssa, Natasha käyttäytyy suorastaan julkean töykeästi. Syynä on väärinkäsitys; Natasha luulee, että miehen mukana oleva nainen ja pikkutyttö ovat miehen vaimo ja tytär.

Pian Natashalle kuitenkin selviää, että Spence on leski ja hänen suuresti kunnioittamansa säveltäjä ja muusikko.

Natashan äkäily ei Spenceä pelästytä. Sattumalta Spence ja Natasha tapaavat useinkin. Ja kuin varkain Spence ja tämän suloinen tytär valloittavat Natashan sydämen."


Tulisieluinen taiteilija

"Kun tulisieluinen slaavilainen taiteilija ja aristokraattisen hillitty ja hallittu liikenainen joutuvat törmäyskurssille, alku ei ole lupaava. Mikhail Stanislaskin ja Sydney Haywardin välillä sinkoilee kipinöitä ensi kohtaamisesta lähtien. Yhteenotoissa särmät hioutuvat, ja pian heidän välilleen kehittyy vetovoima, jota kumpikaan ei pysty vastustamaan. Mikhail saa Sydneystä esiin aivan uusia puolia, eikä Sydney voi olla ihastumatta Mikhailin lämpimään ja rakastavaan perheeseen.

Sydney joutuu kuitenkin kohtaamaan kipeän menneisyytensä, ennen kuin hän lopulta uskaltaa luottaa itseensä ja rakkauden kantavaan voimaan."


Rakkaus löytää Rachelin

"Rachel Stanislaski on oikeusavustaja.
Hän on tottunut kaikenlaiseen.
Muttä sitä hän ei osannut odottaa, että tuomari määräisi häne harhateille joutuneen nuorukaisen holhoojaksi. Toisena holhoojana oli nuorukaisen isoveli.

Ja millainen isoveli!

karski entinen merimies Zack Muldoon tarvitsi kovaksikeitetyn asianajajan pelastamaan huonoille teille joutuneen pikkuveljensä vankilasta. Zack sai kuitenkin huomata, että kauniin ja kylmäpäisen asianajajan pinnan alla oli enemmän kuin hän oli luullut...
Pian rakkauden aallot kävivät Zackin ylle myrskyn lailla...

Työ ja huvi yhdistyivät kuin luonnostaan, mutta voisiko Rachel uskoa, että suhteessa olisi aineksia johonkin pysyvämpäänkin? Zack Muldoonin karskin pinnan alla oli jotain vastustamattoman vetoavaa."


Alex vakuuttuu

"Kun Alex Stanislaski hämmentävien väärinkäsitysten vuoksi pidättää saippuaoopperasarjaa käsikirjoittavan, melkein vaarallisen itsenäisen, Bess McNeen, hän huomaa pian olevansa mennyttä miestä.

Bess on kuin pyörremyrsky, joka vie väkisin mukanaan. Ei Alex vastaan tosin hangoittelisikaan, jos hän vain voisi olla varma, että voisi luottaa Bessiin.

Bess tietää ensisilmäyksellä, että seksikäs etsivä on aivan täydellinen - hänen taustatutkimuksilleen ja hänelle itselleen. Bessin onkin enää saatava Alex vakuuttumaan asiasta, ja siinä onkinn räväkälle ja turhia ujostumattomalle Bessille mieluisa mutta visainen haaste!"


Onni odottaa Nickiä

"Frederica Kimball oli odottanut koko ikänsä. Hän oli odottanut kärsimättömänä sitä päivää, jona hän olisi aikuinen ja Nicholas LeBeck tajuasi vihdoin rakastua häneen yhtä palavasti kuin hän oli rakastunut Nickiin. Nyt oli tullut aika lopettaa odottaminen ja tehdä asian eteen jotain.

Nick oli hämmentynyt. Suloinen Freddie, jota hän oli aina rakastanut kuin pikkusiskoa, olikin nyt kiehtova aikuinen nainen. Ystävyys ja työtoveruus alkoivat tuntua toissijaisilta, kun Nick tajusi tunteidensa Freddietä kohtaan olevan kaikkea muuta kuin veljellisiä!"


Katen uusi elämä

"Kaiken piti olla täydellistä...

Katen Stanislaski käänsi selkänsä ballerinana hankkimalleen maineelle, kunnialle ja menesstykselle. Hän palasi kotitanhuville aloittaakseen uuden uran baletinopettajan. Hän oli pääättänyt, ettei tyytyisi vähempään kuin täydelliseen. Ja täydellisyyden tavoittelu koskisi sekä tanssikoulua että yksityiselämää.

Tanssistudioksi sopiva rakennus löytyi, mutta ikivanha talonröttelö tarvitsi perusteellisen remontin. Sen tekijäksi saapui täydellinen kirvesmies, kaikkien mahdollisten mittapuiden mukaan, eikä Katen elämässä mikään jäänyt enää ennalleen..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti