keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nora Roberts, yksittäisiä

Aamulla kello kolme:

"Bryan ja Shade halusivat molemmat ottaa vastaan työn, jota heille tarjottiin. Mikä olisikaan upeampaa kuin matkustaa halki maan ja tallentaa amerikkalainen kesä satoihin valokuviin!

Tarjouksessa oli vain yksi mutta: sopimus määräsi heidät työskentelemään yhdessä. ja sitä he eivät olisi halunneet. He olivat kumpikin maineikkaita ja itsetietoisia valokuvaajia eivätkä he olleet halukkaita tekemään kompromisseja. He olivat myös mies ja nainen - seikka, jota he eivät voineet sivuuttaa..."


Petollinen sydän:

"Gwen palaa huolestuneena lapsuudenkotiinsa pelastaakseen herkkäuskoisen äitinsä Annabellen, jonka hän uskoo joutuneen nuoren, komean kirjailin Luke Pwersin pauloihin. Jo miehen nimikin on kuin enne!

Gwen on varma siitä, että Luke käyttää hyväkseen Annabellen sinisilmäisyyttä. Gwen päättää ajaa miehen matkoihinsa! Asit eivät etene aivan käsikirjoituksen mukaan. Gweinin oma petollinen sydän alkaa oirehtia aina, kun Luke on lähettyvillä... Miehen nimi taitaa todella olla enne!"


Todellinen sankari:

"Mies oli ihana!

Hester Wallace oli pienen pojan yksinhuoltajaäiti, jolla oli jo ollut yksi mies, eikä hän kaivannut toista. Ehei. Mutta miten hän olisi voinut esstää poikaansa ottamasta alakerran komeaa naapuriaa sankarikseen ja isähahmokseen? Sitä paitsi Mitch Dempseystä, hänen poikansa rakkaimman sarjakuvasankarin luojasta, oli hyvää vauhtia tulossa hänenkin sankarinsa..."

Herkuista hienoin:

"Uskaltaako kuuluisa jälkiruokakokki maistaa vaarallisena pitämäänsä herkkua - rakkautta?

Jälkiruokiin erikoistunut Summer Lyndon on maailmankuulu. Hän osaa valmistaa maailman hienoimpia herkkuja. Hän on taiteilija, joka tietää, että omien taideteosten liika maistelu on vaarallista. Hän itse syö roskatuokaa ja rakastaa samppanjaa.

Kun Summer saa huikean työtarjouksen hotelliketjun komealta johtajalta, hän joutuu aivan uudenlaisen pulman eteen. Miten hän pystyy vastustamaan toisenlaista kiellettyä herkkua, nimittäin miestä nimeltä Blake Cocharan, jona ymmärtää tarjota pitaa ja samppanjaa, mutta joka tarjoilee myös herkuista vaarallisinta - rakkautta?"


Ensisilmäyksellä:

"Aika tuntui menettävän merkityksensä. Vaikka he eivät oleen kahden, he eivät nähneet ketään muuta...

Ajatukset sekosivat, suu kuivui. Shanesta oli käsittämätöntä, että pelkkä katse sai hänet moiseen hämmennyksen tilaan. Hän ei tuntenut miestä, vaikka tiesikin kuka tämä oli: Vance Banning, naapuritilan uusi omistaja.

Tervehdyskäynnistä tosin kehkeytyi melkein riita, kun Vance vain mulkoili ja murahteli ja käytännöllisesti katsoen ajoi Shanen tiehensä! Mutta Shane tiesi tavanneensa sielunkumppaninsa, eikä hän aikonut antaa helpolla periksi. Ajan myötä Vancekin tajuaisi, että heidät oli tarkoitettu toisilleen!"


Puolitotuuksia ja valkoisia valheita:

"Salakäytävissä oli pimeää ja pölyistä. Adam pyyhkäisi hämähäkinverkon kasvoiltaan ja pysähtyi. Johonkin tämän valtavan kartanon huoneista oli piilotettu mittaamattoman arvokas taulu, joka oli varastettu paikallisesta taidegalleriasta. Mutta tehtävä oli osoittautunut oletettua monimutkaisemmaksi. Ja suurin mutka matkassa oli uskomattoman lahjakas Kirby Fairchild, joka sai siroilla käsillään loihdittua kylmään savimöhkäleeseen elämän. Adam ei olisi halunnut valehdella Kirbylle, mutta kuinka hän olisi voinut kertoa todellisen syyn siihen, miksi oli tullut Fairchildien komeaan kartanoon? Jos hän onnistuisi tehtävissää, sekä Kirby että tämän isä saattaisivat joutua vankilaan..."


Tiedon äärirajoilla:

"Tietävätkö toiset meistä enemmän kuin toiset? Onko selvänäkijöitä olemassa? David Brady suunnitteli tv-dokumenttia parapsykologiasta. Hankkiessaan ohjelmaan puolesta ja vastaan -näkemyksiä hän tutustui moniin mielenkiintoisiin ihmisiin, joista A.J. Fields hämmästytti häntä eniten. Miksi äärimmäisen hillitty, tunteensa tarkoin kätkevä ja taudanluja bisnesnainen lähess pyörtyi heidän kätellessään, eikä salannut karsauttaan Davidia kohtaan?

Fieldsin asiakkaan ansiosta he joutuivat kuitenkin yhteistyöhön, mutta sopu pyssyi laihana, vaikka kumpikin suostuo kuuntelemaan järjen ääntä - siinä he olivat elementissään. Tietoa ja varsinkin rajatietoa tavoitellessaan ihminen joutuu kuitenkin kuuntlemaan myös sydäntään - ja sitä ei kumpikaan olisi halunnut tehdä. Edessä oli paljon opittavaa!"


Rajalinja:

"Sukulaissielujen kuuma kaksintaistelu Vihanpitoa kahden montanalaisen suvun välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä, ja tulisieluinen Jillian Baron ja vstustamaton Aaron Murdock näyttävät siirtävän erimielisyydet uudelle sukupolvelle.

Mutta yhteisen uhan edessä Jillianista ja Aaronista tulee vastahakoiset liittolaiset. Pian omissa sydämissä leimahtavat taistelut hukuttavat perityt epäluulot syttyviin intohimoihin. Löytävätkö Baronit ja Murdockit vihdoin yhteiset etunsa harvinaislaatuisessa liitossa? Ehkä, mutta sitä ennen jonkin on astuttava rajalinjan yli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti