torstai 29. maaliskuuta 2012

Nora Roberts x 3

Velhotanssi: Velho apuun tarvitaan, kun pienokaisia alkaa katoamaan...

"Sebastian Donovan ymmärsi voimansa jo varhain. Sitä, mitä hänen veressään virtasi ja mikä teki hänestä sen, mikä hän oli, ei tarvinnut selittää hänelle. Ei myöskään sitä, että samanlaista lahjaa ei ollut kaikilla. Hän näki. Näyt eivät aina olleet miellyttäviä, mutta kiehtovia ne kyllä olivat. Kun ne tulivat - silloinkin, kun ne tulivat vielä huterajalkaiselle pikkulapselle - hän hyväksyi ne yhtä helposti kuin hyväksyi auringon nousun joka aamu.

Kyyninen yksityisetsivä Mary Ellen Sutherland ottaa vastahakoisesti vastaan Sebastianin avun etsiessään ystävänsä siepattua lasta, mutta hän ei aavista sitä, millaisen velhotanssin pyörteisiin joutuu..."



Hetken mielijohteesta:

"Mitä tekee nainen, joka on lopen kyllästynyt omaan tunnollisuuteensa? Tietenkin ottaa täydellisen irtioton - kuten Rebecca Malone, joka hankkiutuu eroon hyvin palkatusta kirjanpitäjän toimestaan, myy asuntonsa ja sijoituksensa, pakkaa matkalaukkunsa ja ryhtyy kiertämään maailmaa. Silti Rebecca pitää itseään yhä tylsänä ja varovaisena, eikä näe, miten paljon rohkeutta sellainen teko vaatii! Vasta kun Rbecca päätyy Korfun tarunomaiselle saarelle ja tapaa vastustamattoman Stephen Nickodemuksen, hänen silmänsä avautuvat näkemään todellisen Rebeccan - kiihkeän intohimoisen ja valmiin rakkauteen..."

Virheistä parhain:

"Sinkkuna elelevä urheilutoimittaja Cooper McKinnon ei kaipaa vaimoa, eikä ainakaan sellaista, jolla on kaiken lisäksi lapsi valmiina. Mutta kuinka ollakaan Coop ihastuu sähäkkään yksinhuoltajaäiti Zoe Flemingiin ja tämän pieneen poikaan. Zoe on kuitenkin polttanut näppinsä niin pahasti, ettei häntä valloiteta kukilla tai tyhjillä lupauksilla. Zoen hurmaaminen vaatii isompia tekoja - sitoutumista ja epäitsekkyyttä. Onko Coopista siihen?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti