torstai 1. maaliskuuta 2012

Nora Roberts: Calhounin naiset


Catherinen lumoissa

"Calhounin sisarukset ovat ilosita väkeä, mutta iloisuus vaihtuu tyrmistykseksi, kun heidän Coco-tätinsä kutsuu heidän rakkaaseen sukutaloonsa Towersiin vieraaksi pahimman vihollisen, taloa omakseen havittelevan liikemiehen Trenton St. James kolmannen. Kaikkein vähiten siitä ilahtuu sisarussarjan kuopus Catherine eli C.C. Coco-tädin kristallipallon ennustus tuntuu kuitenkin käyvän toteen, kun C.C:n ja Trentin välinen sanailu näyttää muuttuvan molemminpuoliseksi kiinnostukseksi. Saako rakkaus kuitenkin edes tilaisuutta, kun vastaikkain ovat kaksi täysin erilaista ihmistä ja kaksi erilaista arvomaailmaa?"

Mies Amandan makuun

"Amanda Calhoun on elämäänsä tytyväinen. Hänellä on sisarensa ja tätinsä, ja pian hänen uransa saa huipennuksensa, kun hänestä tulee sisarensa miehen omistaman luksushotellin johtaja. Amandan järjestelmällisen elämän keskelle tupsahtaa kuitenkin mies, arkkitehti Sloan O´Riley, joka saa niin Amandan elämän kuin tunteetkin kaaokseen. Niin raivostuttava ja sietämätön kuin mies onkin, tässä on myös jotain vastustamatoman vetoavaa, eikä Amanda voi olla rakastumassa mieheen. Ja kun he siemailevat samppanjaa pölyisten paperien keskellä varastokopissa, Sloan yllättää Amandan ja järisyttää hänen maailmansa lopullisesti..."

Rakkaudesta Lilahiin

"Lilah oli yrittänyt rakastua. Hän oli höristellyt korviaan kuullakseen napdahduksen, joka oli merkki siitä, että ihminen oli löytänyt hänelle tarkoitetun kumppanin. Kun historianprofessori Max Quartermain kirjaimellisesti hyökyi hänen elämäänsä, se viimein tapahtui. Paitsi ettei se ollut mikään suloinen pieni napsahdus. Se oli kuin kiitävä karjahdus, kuin tuulenpuuska, joka syöksyi hänen lävitseen ja vei hänet vääjäämättä mukanaan..."

Suzanna avaa sydämensä

"Suzanna oli rakentanut elämänsä alusta uudelleen rankan avioeron jälkeen. Hänellä oli lapsensa, yrityksensä, perheensä ja vanha sukutalo kotinaan, eikä hän muuta kaivannutkaan. Tai niin hän luuli. Suvun arvoituksen ratkaiseminen johdatti hänen tielleen vanhan tutun, Holt Bradfordin, eikä kaikki enää tuntunutkaan yhtä selvältä. Pian Suzanna joutui vaikean ratkaisun eteen: olisiko entisestä poliisista hänelle mieheksi ja hänen lapsilleen isäksä?"

Megan lemmen laineilla

"Megan O´Riley ei ottanut riskejä. Ei varsinkaan sydämensä suhteen. Ensirakkauden huuma oli osottautunut suureksi pettymykseksi, eikä hän halunnut polttaa näppejään uudelleen. Kun hänen elämänsä kietoutui veljen avioliiton myötä Calhounien sukuun, hänen mielenrauhaansa koettelemaan tunkeutui sinnikäs ja komea kapteeni Nathaniel Fury, jolla oli oma menneisyyden painolastinsa. Tarvittiin Towersin linnan kummituksetkin avuksi paljastamaan vanhat arvoitukset ja valamaan Meganiin uskoa uuteen rakkauteen ja onneen - Naten kanssa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti