sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Nora Roberts: Sininen daalia

"Stella Rotchild elää ankaraa yksinhuoltajan arkea kahden pikku poikansa kanssa. Elämään tulee kaivattu muutos, kun Stella saa pitkään havittelemansa työpaikan taimitarhalta.

Taimitarha toimii vanhalla plantaasilla Harper Housessa. Sen emäntä on epäsovinnainen perijätär Rosalind Harper, jolla on ollut monta miestä ja jonka kolmesta pojasta yksi asuu tiluksilla. Tiluksilla viihtyy myös asukkaita piinava kartanaon kummitus...

Kaikki eivät tulisi Rosalindin kanssa toimeen, mutta Stella tuntee löytävänsä sukulaissielun. Rosalindille puutarha ja taimisto ovat kaikki kaikessa, joten Stella huomaa pian, että hänet on palkattu tuomaan järjestystä kaaokseen.

Stellan oman elämän tasapaino sen sijaa järkkyy, kun hulpeassa talossa asuva karski ja sietämättömän komea maisemaarkkitehti Logan Kitridge astuu kehiin. Pian Stella joutuu Loganin lailla toteamaan, että luonto on kovin oikukas - ja niin loputtoman kiehtova..."

Puutarha-trilogian ensimmäinen osa vie tarinaan, josta ei puutu romantiikkaa tai jännitystä. Suuri kartano ei ole mitään, jos siellä ei ole omaa kummitusta, joten Harper Housen kummitus piinaa talon asukkaita kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti