maanantai 6. helmikuuta 2012

Lucy Dillon: Eksyneiden sydänten koti

"Juuri sydämensä särkenyt Rachel Fielding perii tädiltään talon, Gem-nimisen koiran sekä kokonaisen kennelin Englannin maaseudulta. Hieman vastahakoisesti hän muuttaa Lontoosta Longhamptonin pieneen kylään ja ryhtyy jatkamaan tätinsä työtä: etsimään löytökoirille niille parhaiten sopivat uudet omistajat
Lapsettomuudesta kärsivät pariskunnan, Natalien ja Johnnyn, kotiin muuttaa basset Bertie, mutta riittääkö neuroottinen, jääkaapista varasteleva koira korvaamaan perheen? Yksinhuoltajaäiti Zoella taas riittäisi tekemistä ilman koiraakin, kun hänen ex-miehensä antaa lapsilleen Toffeen. vilkkaan labradorinnoutajan pennun. Juuri kun Zoe aikoo lyödä hanskat tiskiin ja palauttaa koiran, se johdattaa hänet kylän lääkärin Billin ja hänen villakoiransa Lulun luokse.
Pikkuhiljaa Rachelkin löytää itsestään koiraihmisen ja saa huomata, että löytökoirilla on kyky mullistaa uusien omistajiensa elämä ja kyseenalaistaa kuka oikein taluttaa ja ketä."


Uusi kirjailija, aion lukea muitakin kirjoja, jos kirjastosta löytyy. Kevyttä luettavaa, vaikka aiheet eivät koko ajan kauhean iloisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti