tiistai 19. kesäkuuta 2012

Väliaikatiedotus

En ole lopettanut lukemista, mutta kirjoja en vain ole vielä saanut tänne laitettua. Nettiyhteys on ollut niin ja näin taas kerran, ja kun pikkusiskokin on kotona viettämässä kesälomaansa, tulee aikaa vietettyä paljon mieluummin muualla kuin koneella, tai kirjan kanssa. Töissä on tullut luettua, mutta kun kirjastoon ei ole päässyt, kirjat ovat suurimmaksi osaksi omaa Nora Roberts-kokoelmaa. Ja kirpparilta löytynyt englannin kielinen Roberts vie aikaa. Se onkin niin sanottuna varakirjana työpaikalla mukana.

Minun piti ottaa itseäni taas tänä kesänä niskasta kiinni ja lukea klassikoita, jotain niistä monista listoista mitä löytyy. Vielä en ole saanut mitään aikaan, Tuhannen ja yhden yön tarinat (ykkösosa) ollut jo pitkään kesken. Ehkä sen saan vielä joskus loppuun ja pääsen seuraavaan osaan. Ja ehkä vielä se kolmaskin jossain vaiheessa. Sitten joskus.

Mutta toivotan nyt kaikille iloista juhannusta ja aikaa perheen kanssa! Itse koko juhannus menee töissä, joten pitäkää hauskaa minunkin puolesta.

1 kommentti:

  1. tässä mun sivu (luultavasti, en tiedä mihin linkki vie) http://www.goodreads.com/user/show/5958497-jenni

    liity, niin saan sinne kaverin :D

    VastaaPoista