perjantai 1. kesäkuuta 2012

Nora Roberts x2

Velhotohtori
(Noitakronikat)

"Jos lapsi lipuu kohti kuolemaa, voiko edes velho hänet pelastaa...

Taikaa on olemassa. Kuka voisi sitä epäillä, jos on olemassa sateenkaaria ja kedon kukkia, tuulen musiikkia ja tähtien hiljaisuutta? Jokaista, joka on rakastanut, on taikuus koskettanut. Se on hyvin yksinkertaista ja hyvin erityinen osa meidän elämäämme.

On olemassa niitä elollisia, joille on annettu enemmän ja jotka on valittu siirtämään eteenpäin aikakausien yli jatkunutta perintöä. Heidän verissään virtaavat sellaiset voimat, keiden nimet kuiskattiin aikoinaan vain  hämärässä valossa.

Yksi heistä on Anastasia Donovan, jonka naapuriin muuttaa leskimies ja hänen pieni tyttärensä. Anastasia on halunnut pitää kykynsä salassa, mutta pikku Jessie luo tahtomattaan tilanteen, jossa Anastasian salaisuus joutuu vaakalaudalle..."



Houkutus

"Tyttöjen kesäleirin vetäminenkö lastenleikkiä? Sitä entinen seurapiirityttö Eden Carlbough ei ollut odottanutkaan, mutta ei hän sentään ollut kuvitellut päätyvänsä omenapuuhun kolmen pikkuriiviön perässä . eikä putoavansa sieltä suoraan omenatarhan omistajan, Chase Elliotin syliin!

Chase käsitti napanneensa oikean aarteen heti katsoessaan sylissään olevaa naista. Chase ei tiennyt oliko viisasta maistaa kiellettyä hedelmää, mutta kuinka hän pystyisi vastustamaan Edenin kaltaista houkutusta?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti