torstai 1. joulukuuta 2016

Pitkästä aikaa

En ole lopettanut lukemista.
En todellakaan.
Viimeinen vuosi on ollut muutoksia täynnä.
Uudessa työpaikassa, nyt jo yli vuosi.
Samoin uudessa asunnossa (mikä tarkoittaa, että suurin osa kirjoistani ei ole enää käden ulottuvilla, vaan 50km päässä).
En ole vieläkään saanut aikaiseksi mentyä kirjastoon, vaikka se oli ensimmäisenä to do-listallani muuton jälkeen.
Onneksi olen saanut raahattua pari kymmentä kiloa kirjoja kolmannen kerroksen asuntooni. Ja osan jo poiskin sieltä, takaisin kotiin kirjahyllyihini.

Olen lukenut uusia kirjoja, ja nyt harmittaa kun en ole tänne niitä päivittänyt, sekä jotain samoja jotka täällä jo on. Tällä hetkellä aloitin uudestaan J.R. Wardin Mustan tikarin veljeskunta-sarjan, koska ostin juuri 14. osan. Jostain syystä aloitan sarjan aina alusta, kun uusi osa tulee. Joten todennäköisesti vuoden loppu menee sen parissa. Ja joululahjaksi tilasin itselleni Deborah Harknessin kirjan A book of Life. Kaksi edellistä osaa sain juuri luettua, englanniksi kaiken lisäksi.

Pitää varmaan jossain välissä laittaa tänne pientä listaa, mitä oikein on tullut luettua. Ainakin parhaita paloja. Itselle muistoksi, jos kukaan muu ei lue. Voi olla, että näin yövuorossa tulee päivitettyä jotain, kun pääsee pöytäkoneen äärelle. Tabletilla ja kännykällä en jaksaisi alkaa väsäämään (kannettavassa ei ole nettiä, eli se on vain Simssin pelaamiseen).

No, kello on kohta kolme keskellä yötä, ja pitää varmaan tehdä töitäkin välissä. Yritän muistaa päivittää tätä blogin tapaista juttuani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti