lauantai 16. maaliskuuta 2013

Gena Showalter: Intohimon pimeä puoli

"Kaukaisessa linnakkeessa Budapestissa kahtatoista kuolematonta - toinen toistaan vaarallisemman viettelevää- soturia sitoo muinainen kirous, jota kukaan ei ole onnistunut murtumaan. Kun voimakas vihollinen palaa, he matkaavat ympäri maailmaa etsimässä jumalten pyhäinjäännöstä - joka uhkaa tuhota heidät kaikki.

Valtiaan ovat jo löytäneet kaksi Kronoksen artefakteista: Pakon häkin ja Kaikkinäkevän silmän. Vielä heiltä puuttuu Näkymättömyyden viitta ja Viiltävä sauva.

Valtias Aeron, Vihan vartija, tapaa vihdoinkin Olivian - langenneen soturienkelin, joka on demonien vastakohta. Olivia on ilontuojaenkeli, joka on pitkään seurannut ihmisten elämää ja pyrkinyt luomaan heille iloa ja onnea. Nyt hän on utelias ja hän haluaa edes hetken eää "tavallisten ihmisten elmää" ja kokea intohimoa ja rakkautta. Yleisesti linnakkeessa tiedetään, etteivt demonit ja enkelit sovi yhteen. Onko tämä tieto kumottavissa?"

Pitkään odottamani kirja, uusin osa Manalan valtiaat-sarjaa. Oli pakko lukea yhdeltä istumalta. Yhtä hyvä kuin aikaisemmat osat. Seuraavaa osaa siis odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti