sunnuntai 19. elokuuta 2012

J. R. Ward: Minun rakastajani

"John Matthew on kulkenut pitkän matkan siitä, kun hänet löydettiin ihmisten joukosta epätietoisena vampyyripuolestaan. Sen jälkeen kun Veljeskunta toi hänet pariinsa, kukaan ei ole osanuut arvata hänen todellista historiaansa - tai hänen oikeaa identiteettiään. Langennut Darius on palannut, mutta eri kasvoilla ja hyvin erilaisen kohtalon ohjaamaksi. Säälimätön henkilökohtainen kosto vie Johnin keskelle sotaa, jossa hänen täytyy yhdistää nykyiset ja entiset voimansa pystyäkseen taistelemaan pahan ruumiillistumaa vastaan.

Xhex, symphat-palkkamurhaaja, on pitkään vastustanut John Matthew'ta kohtaan tuntemaansa vetovoimaa. Menetettyään jo yhden rakastajan hulluudelle, jän ei halua sallia tämän arvollisen uroksen jäävä hänen synkän ja kieroutuneen elämänsä uhriksi. Kun kohtalo puutuu peliin, nämä kaksi saavat kuitenkin huomata rakkauden, kuten kohtalonkin, olevan vääjäämätön sielunkumppanien välillä."


Olen koko kesän odottanut tätä kirjaa, ja vihdoinkin sain sen. Ostin itselleni muutopalkaksi, samoin kun opiskelupaikan kunniaksi. Luin kahdessa päivässä. Itse asiassa vajaassa, koska päivät olin koulussa. Eli siis kahdessa illassa. Olisin halunnut lukea heti yhteenmenoon,  mutta piti ajatella sellaista pientä asiaa kuin aikainen herätys. Yksinkertaisesti rakastan näitä kirjoja. Henkilöhahmot ovat niin monipuolisia ja heidän historiansa muokkaa mitä he ovt nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti