sunnuntai 29. tammikuuta 2012

J. R. Ward: Pimeyden rakastaja


Seksiä, väkivaltaa ja vampyyreja, mitä muutakaan hyviltä kirjoilta voi toivoa. Rakastuin Mustan Tikarin Veljeskuntaan (Black Dagger Brotherhood-sarja), kun löysin kirjastosta kakkososan Ikuinen rakastaja. Metsästin kirjastosta pitkään Pimeyden rakastajaa ja lopulta sain sen käsiini. Tällä hetkellä kirjahyllystäni viisi kuudesta (tulossa kai kaksi osaa kesäkuuhun mennessä).

"Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta - kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei neuti vihollistensa tuhoamisestä yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo kostoa tappajille, jotka murhasivat häen vanhempansa kauan sitten. Wrath saa kuitenkin muuta ajateltavaa, kun hänen luottosoturinsa saa surmansa. Tältä jää puoliverinen tytär, Beth, jolla ei ole aavistustakaan synkästä verenperinnöstään eikö siitä, mitä kohtalo on hänen varalleen tarjoamassa. Wrathin on johdatettava tyttö kanssaan epäkuolleiden maailmaan...

Bethiä kalvaa kummallinen, ennenkokematon levottomuus. Hänen on mahdotont
a vstustaa vaarallisen houkuttelevaa miestä, joka ilmestyy yöllä hänen luokseen palo silmissään. miehen tarinat veljeskunnasta ja verestä pelottavat Bethiä, mutta hänen kosketuksensa sytyttää nälän, joka on tuhota heidät molemmat."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti